dimecres, 15 de febrer de 2012

Nou municipis parlen avui sobre l'estalvi energètic

Representants polítics i tècnics de nou municipis (Llagostera, Vidreres, Castell-Platja d'Aro, Cassà de la Selva, Caldes, Tossa, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro) prenen part avui, de les nou del matí a les dues del migdia, en una reunió a la sala de plens de l'ajuntament de Llagostera. Els nou pobles tenen la intenció d'optimitzar els recursos disponibles i prendre mesures d'estalvi energètic.
redacció
 
Font: El PuntLlagostera acull una jornada per fomentar l´estalvi conjunt d´energia entre municipis 

Els representants polítics i tècnics dels municipis de Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Calonge, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Cassa de la Selva, Castell-Platja d'Aro, Vidreres i Llagostera es reuneixen avui a l'Ajuntament de Llagostera. El motiu, és la celebració d'una jornada organitada juntament amb la plataforma Ajuntament Impulsa que permetrà tant a polítics com a tècnics conèixer de primera mà experiències i propostes pràctiques que poden implementar-se de forma conjunta entre aquests 9 municipis amb la voluntat d'optimitzar i maximitzar els recursos disponibles que contribueixin a l'estalvi de la despesa pública en matèria energètica.
La trobada tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Llagostera (Plaça del Castell 1) i abordarà la millora de l'eficiència energètica dels ajuntaments, amb la participació de varies empreses, l'Ajuntament de Martorelles (el primer en contractar una empresa de servei energètic) i l'Institut Català d'Energia (ICAEN).

Font: Diari de Girona