dijous, 22 de març del 2012

C’s compara el projecte del Port de luxe de Tossa amb els projectes de Camps a València o Jesús Gil a Marbella.

Hervías: “és una cortina de fum per desviar l’atenció de la pujada de l’IBI, els guals i altres nyaps de l’equip de govern”.

Tossa de Mar, 22 de març de 2012. Ciutadans (C’s) ha acusat al principal partit de govern de Tossa de Mar, Tossa Unida (TU), de “crear una cortina de fum amb el projecte del Port de luxe per desviar l’atenció sobre la pujada d’un 69% de l’IBI, la nova normativa dels guals i altres nyaps de l’equip de govern” i ha comparat el projecte amb els de Francisco Camps i Jesús Gil.

El dirigent de C’s, Fran Hervías, ha acusat al TU “d’inventar-se projectes inviables com la construcció d’un port de luxe quan Tossa no té capacitat ni els serveis per poder tenir un port d’aquestes característiques i, a més, és una traïció a la Carta de Tossa sobre una gestió sostenible del litoral”. En aquest sentit, Hervías ha comparat el projecte amb els que realitza el PP a la Comunitat Valenciana “sembla més un projecte de l’expresident de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps o del propi Jesús Gil a Marbella”. “El valor afegit de Tossa com a destinació turística és precisament el seu patrimoni natural, cultural i paisatgístic. És lamentable que el nostre ajuntament es dediqui, per una part a asfixiar la població amb pujades abusives d’impostos com l’IBI i, per l’altre, carregar-se el nostre patrimoni natural”

A més, Hervías considera que l’únic que busquen és “crear una cortina de fum amb el projecte del Port de luxe per desviar l’atenció sobre la pujada d’un 69% de l’IBI, la nova normativa dels guals i altres nyaps de l’equip de govern. Volen prendre el pèl als vilatans”

Finalment, Hervías ha anunciat que C’s no recolzarà al Parlament la construcció d’aquest tipus i ha lamentat que el TU hagi abandonat el projecte de la marina seca que tant va abanderar per un port i de luxe. “És una traïció en tota regla als seus votants i als valors que han caracteritzat Tossa com a destinació turística”.