dijous, 25 d’octubre del 2018

Convocatòria de ple extraordinari de Tossa pel dilluns 29 d'octubre a partir de les 12:00h. a l'Ajuntament.



Tossa debatrà dilluns en ple extraordinari una moció sobre desenvolupament urbanístic.

• L’oposició demana establir una moratòria de noves llicències fins que la Generalitat presenti un nou Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner

• El govern no entén la moció de CiU després que el conseller de Territori i Sostenibilitat ja hagi anunciat que es reunirà amb SOS Costa Brava

Tossa de Mar, 26 d’octubre de 2018.- L’Ajuntament de Tossa debatrà dilluns a les 12:00 h. en un ple extraordinari, convocat pels regidors de CIU a l’oposició, tres propostes referides al planejament urbanístic a la Costa Brava i al municipi. L’ordre del dia inclou tres apartats:

El primer demana al ple “instar al Govern de la Generalitat a reunir-se amb la Plataforma SOS Costa Brava”, quan des de la Generalitat ja s’ha anunciat que es farà. El segon apartat proposa que s’estableixi “una moratòria de noves llicències fins que la Generalitat presenti un nou Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner o una altre figura jurídica equivalent”. I un tercer apartat que demana “iniciar un procés de revisió del POUM” de Tossa, quan el POUM vigent es va aprovar per unanimitat a l’any 2015, després de 12 anys de tramitació administrativa i diverses sentències judicials.

El regidor d’Urbanisme, Manu Mohedano, ha mostrat la seva “sorpresa” pel contingut de la convocatòria de ple extraordinari presentat pels regidors del grup municipal de CiU, “especialment tenint en compte les recents declaracions realitzades per part de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, als mitjans de comunicació”, en les que ja deixava clar el posicionament de la Generalitat. 


Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

Ple extraordinari: