divendres, 25 de febrer del 2011

Nou mobiliari al Parc de Sa Riera

El Parc s’ha dotat de nous equipaments per promoure i facilitar la pràctica d’activitat i exercici físic i reduir el sedentarisme

Amb l’objectiu de potenciar el Parc de sa Riera com a lloc de gaudi de caire familiar, s’està dotant aquest espai amb diferents equipaments. Per un costat, bancs i papereres. En concret, s’han instal·lat 2 taules de pic-nic, 12 bancs rústics i 5 papereres. I per altre costat, s’han instal·lat llocs infantils en dues zones diferenciades. Una zona de nens més petits amb una cabanya i un tren; i un gronxador niu i una zona per nens grans amb una tirolina i una xarxa. L’actuació està subvencionada per la Diputació i el cost total ha estat de 49.000 euros.

D’altra banda, la Diputació de Girona, dins la voluntat de promoure i facilitar la pràctica d’activitat i exercici físic i reduir el sedentarisme de la població, ha obert un programa per promoure parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables a la demarcació de Girona. Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells amb poca distància entre ells dissenyats per realitzar exercici físic; i els Itineraris Saludables són recorreguts que estan senyalitzats i adequats per facilitar l’acció de caminar.


L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit al programa i està previst que aquest mateix hivern s’instal·li a la zona esportiva un parc urbà de salut. També es senyalitzarà un itinerari saludable a l’entorn de la riera del municipi.

Podeu veure fotos dels nous equipaments al Facebook de l'Àrea de Medi Ambient

Font: BIM Febrer

Altres notícies sobre medi ambient que publica el BIM:

http://tossanatural.blogspot.com/2010/10/madrid-premia-la-gestio-de-laigua-del.html

Publicada a el diari El Punt i Tossanatura, a l'Octubre del 2010

http://tossanatural.blogspot.com/2010/12/saprova-el-primer-pressupost-per.html

Publicada a el Diari de Girona i Tossanatura, al Desembre del 2010